OM OS

Velkommen til Powergaming.dk, vi er passionerede gamere, som brænder for IT og Gaming. Med over 30 og 15 års erfaring fra gaming og IT branchen, kan vi godt kalde os selv specialister.

Vi vil være gamernes foretrukne leverandør af færdigbyggede gaming PC'er.  

Vores koncept er baseret på basis konfigurationer, som er tilpasset de forskellige gamer's behov, alt efter hvilke spil du spiller, dit niveau og din ønskede opløsning på skærmen. 

"Intro- & Casual- Gaming" 1080P/1440P

Intro & Casual Gaming er vores intro serie maskiner, som er til dig der skal have din første gaming PC eller bare ønsker en fin maskine, som kan trække de fleste spil i høj kvalitet op til og med 1920x1080 opløsning.

"Elite- & Pro- Gaming" 1080P/1440P/4K

Elite & Pro Gaming er vores bestsellere, som kan trække alle spil i 1080P og langt de fleste i 1440P og høj kvalitet. Det vil samtidigt være muligt at streame samtidig med at du spiller. 

"Meta- & Power- Gaming" 1080P/1440P/4K/8K

Meta & Power Gaming er til den hardcore gamer, som går højt op i FPS, kvalitet og latency, samt ønsker at opnå enhver konkurrencemæssig fordel, som hardwaren kan tilbyde over modstanderen. Du kan streame i topkvalitet, samtidig med at dine spil stadig kører i høj FPS. 

Når de store PC producenter og gaming webshops bygger deres PC'er, har de stort fokus på at ramme det rigtige prispunkt i markedet. Derfor vælger de ofte billigste udgaver, af den rigtige processor og grafikkort model til prisklassen.

Det giver en PC med høj performance til en meget billig pris og selvfølgelig en maskine som passer til langt de flestes behov. Men da disse billige udgaver ikke har samme køling og kvalitet, som de lidt dyre komponenter, vil det give en lidt kortere levetid på produktet, begrænse muligheden for at hive mere performance ud af sin hardware og kan i sjældne tilfælde føre til chrashes når hardwaren rigtig belastes.

Vi har derfor valgt at dele vores konfigurationer op i 4 forskellige pakker: "Basic", "Pro", "Power" & Enthusiast". Nedenfor kan I se, hvad der er fokus i de forskellige pakker. Fælles for alle vores pakker er at de er sat sammen, så det er muligt at benytte få værktøjer til at administrere de forskellige komponenter og evt. gør det muligt at synkronisere RGB lys.

Alle pakker kan tilpasses efter ønske og har du behov for andre konfigurationer eller råd til valg af den rigtige maskine, står vi til rådighed på Mail, Facebook eller Telefon   

   

"Basic"

I "Basic" pakkerne fokuserer vi på at levere så meget performance "FPS", som overhovedet muligt til færrest mulige penge.

Pakken er for gameren, som ønsker en PC der bare virker og måske vil opgradere ingen indenfor 2-3 år .

"Pro"

I "Pro" pakkerne fokuserer vi på at opgradere grafikkortet, til en model med lidt bedre køling, så det er muligt at køre med en lidt højere clock frekevens på kortet. Bundkortet vil have lidt flere porte til opkobling af udstyr og samtidig være en lidt bedre kvalitet.  

Pakken er for gameren

"Power"

"Power" pakkerne er bygget til de professionelle spillere, med fokus på topkvalitets komponenter, som sikrer maksimal køling og stabilitet, så man får en rigtig stabil og driftsikker Gamer PC. Såfremt man ønsker at eksperimenter med overclocking, anbefaler vi også at bruge disse komponenter. 

HUSK overclocking er på eget ansvar og garanti bortfalder, hvis komponenter i maskinen har været overclocked.

"Enthusiast"

Vores "Enthusiast" maskiner bliver ikke solgt på nettet og konfigureres altid efter tæt dialog med kunden, så de bliver bygget med de helt rigtige komponenter. 

 

"Tilbehør"

 

For at gøre det nemmere for vores kunder at vælge tilbhør, har vi lavet nogle pakker, som svarer til vores forskellige PC pakker.  

"Brugt Gamer PC"

Vi går meget ind for at passe på miljøet, hvorfor vi vil hjælpe med formidling af gamer PC'er via vores forum og på shoppen. Handler vores kunder med hinanden via vores forum, kan vi som en service tilbyde at facilitere handlen for vores kunder. Det foregår på den måde at køberen beskriver evt. fejl og mangler, samt overfører købesummen + gebyr til vores konto. Sælger sender herefter varen til os + gebyr. Hos os bliver maskinen certificertet dataslettet, testet og leveret reinstalleret med fulde opdatering.  Når maskinen er testet og afsendes køber, udbetales købesummen til sælger.  

650wl_web_002.jpg__1920x1080_q100_crop-f